X

Trenta empreses emergents de 17 països participen en el IV Menorca Millennials

En les tres edicions anteriors els emprenedors han aconseguit inversions per valor de 54 milions

25/05/2018

Trenta empreses emergents de 17 països participen en el IV Menorca Millennials

Un total de 30 empreses emergents d’arreu del món participen des d’aquest divendres i fins al 5 de juny a la 4a edició de Menorca Millennials. Es tracta d’una trobada d”startups’ amb mentors i inversors. Durant els primers dies, els emprenedors faran feina amb els mentors, entre els quals es troba Matín Warszawski, fundador de Jazztel, o Manuel Adell, excap de Desigual, sobre com generar valor mitjançant el treball en equip, així com contrastar el seu model de negoci.

En una segona fase els responsables de la trentena d’empreses emergents es reuniran amb inversors per aconseguir finançament. En les tres edicions anteriors de Menorca Millennials els emprenedors han assolit inversions per valor de 54 milions d’euros.

Les 30 startups que participen en aquesta nova edició provenen de 17 països i han estat seleccionades d’acord amb els objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides, entre els quals hi ha l’educació de qualitat, la reducció de les desigualtats, la protecció del medi ambient i el consum responsable.

25/05/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris