X

Valtonyc ha fitxat un advocat de l’equip de defensa de Carles Puigdemont

En declaracions a IB3, Gonzalo Boye, confirma que el raper farà una compareixença pública la setmana vinent i descarta de moment entregar-se.

25/05/2018

Valtonyc ha fitxat un advocat de l’equip de defensa de Carles Puigdemont

I Valtonyc ha fitxat un advocat de l’equip de defensa de Carles Puigdemont. Gonzalo Boye ha confirmat a IB3 televisió que el raper de Sa Pobla farà una compareixença pública però no especifica on es troba. Només diu que és a un país europeu. Confirma també que Valtonyc va marxar de Mallorca fa 3 setmanes.

Gonzalo Boye, el nou advocat de Valtònyc, no ha dit on es troba el seu client però si ha avançat a IB3 que el raper mallorquí farà una aparició pública en forma de roda de premsa la propera setmana. S’entregarà a les autoritats quan l’euroodre es faci efectiva.

Boye forma part de l’equip de defensa de Puigdemont. Però no vol aclarir si Valtonyc està en contacte amb els exconsellers que es troben a Brussel·les. El misser es va reunir el passat dimecres amb Valtonyc i van preparar l’estratègia de defensa. El va veure amb molta determinació.

Confirma que recorreran al Tribunal Europeu de Drets Humans la sentència de l’Audiència Nacional, ratificada pel Tribunal Suprem, que ha condemnat el raper mallorquí a 3 anys i mig de presó. Quan rebin l’euroordre de detenció emesa des d’Espanya s’obrirà un període d’al·legacions al país on es troba Valtònyc fins arribar a una vista oral.

25/05/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris