X

Cort ordena al Grup Cursach que esbuqui les obres il·legals del Megapark

L'empresa té dos mesos per presentar el projecte d'execució de les obres fetes sense llicència

29/05/2018

Cort ordena al Grup Cursach que esbuqui les obres il·legals del Megapark

El Grup Cursach té dos mesos per presentar el projecte d’execució de les obres aixecades sense llicència al Megapark. L’Ajuntament de Palma ha denegat les al·legacions del grup empresarial. El Megapark s’ha de convertir ara en dos locals separats. No obstant això, Cort no descarta que aquesta decisió es pugui recórrer a la justícia. Haurà d’esbucar, entre d’altres, la zona mitjanera i part de la cúpula.

Mentrestant, el jutjat ha denegat la sol·licitud del Grup que demanava la unificació de les llicències. El departament d’Urbanisme de Cort considera que és la primera batalla judicial guanyada.

D’altra banda, la gerència d’Urbanisme ha aprovat la modificació de 12 articles del pla general de la ciutat (PGOU) que havien patit canvis el 2004. Un d’ells, és que en casos de terreny de pendent molt acusat, com a Son Vida o Gènova, es permetia fins ara construir més d’un pis sobre la planta baixa. Un altre dels punts és que en la construcció d’un solar es podrà ocupar com a màxim un 55% per fer el soterrani i no la totalitat de la superfície, amb l’objectiu de preservar les zones verdes.

29/05/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris