X

L’Acadèmia Rafel Nadal es defensa i justifica l’ús turístic per comercialitzar el projecte esportiu

La polèmica ve després de l'aprovació de la Llei d'habitatge, amb partits del Pacte en contra

30/05/2018

L’Acadèmia Rafel Nadal es defensa i justifica l’ús turístic per comercialitzar el projecte esportiu

L’Acadèmia del tennista Rafel Nadal es defensa després de la divisió política que ha provocat entre els socis del Pacte l’aprovació de la Llei d’habitatge. Parlam de la normativa que inclou la polèmica esmena Nadal, un afegit que permetrà convertir la residència per a esportistes del tenista en un hotel.

La direcció del centre justifica, en una entrevista a IB3 Ràdio, l’ús turístic de l’Acadèmia per poder comercialitzar el projecte esportiu. En cas contrari, diuen els responsables, la comercialització internacional és molt difícil i no es pot accedir a les plataformes de venda per Internet.

En un comunicat, l’Acadèmia explica que, gràcies a la Llei d’habitatge, també podran ampliar-ne les instal·lacions esportives. Construiran més pistes de tennis, algunes d’elles cobertes, per equiparar-se als seus competidors internacionals. A més, es dotarà el centre d’espais tancats complementaris que seran d’ús exclusiu per als esportistes.

Pel que fa al nombre de places, segons l’Acadèmia, amb l’actual regulació n’hi haurà dues manco que amb l’anterior. Passarà de 356 a 354 places. En canvi, el centre construirà un aparcament públic d’uns 3.500 metres quadrats, que serà contigu al centre. A més, pagarà, amb l’Ajuntament de Manacor, una rotonda per permetre el canvi de sentit a la carretera de Son Fortesa.


Escolta l’entrevista al director de l’Acadèmia Rafel Nadal, Javier Perelló, a l’Informatiu Matí d’IB3 Ràdio.

30/05/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris