X

El Col·legi Sant Agustí informa els pares dels alumnes sobre els presumptes abusos

El monitor ha estat apartat temporalment de les seves funcions

31/05/2018

El Col·legi Sant Agustí informa els pares dels alumnes sobre els presumptes abusos

Reunió del col·legi de Sant Agustí de Palma amb els pares dels alumnes, per abordar el presumpte cas de tocaments a un infant. L’acusat era el porter de l’escola, però també s’encarregava d’activitats pastorals.

El presumpte autor dels abusos ja ha estat apartat temporalment de les seves funcions i té una ordre d’allunyament del menor. El passat dia 23 la família de l’alumne interposava la denúncia i, immediatament, el centre l’apartava temporalment del seu càrrec. L’home, d’una trentena d’anys, en duia quatre com a porter del centre concertat i monitor d’activitats extraescolars, com la de pastoral.

El presumpte autor dels abusos fou detingut per la Policia Nacional. Segons el relat del menor, d’11 anys, aprofitant que el monitor treballava en un enregistrament per celebrar el 125 aniversari del centre escolar, l’hauria sotmès a tocaments fins en 3 ocasions en una setmana.  El jutge li va prendre declaració i el deixà en llibertat, amb una ordre d’allunyament del menor de 250 metres. El pressumpte agressor va negar els fets. El col·legi no descarta acomiadar el monitor com a mesura disciplinària fins i tot abans que acabi la instrucció del jutge.

31/05/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris