X

Metges del món ajuda les prostitutes de Magaluf a presentar denuncies per delicte d’odi

01/06/2018

Metges del món ajuda les prostitutes de Magaluf a presentar denuncies per delicte d’odi

Metges del Món alerta de la situació de risc i perillositat que viuen les dones que es veuen obligades a exercir la prostitució a Magaluf (Calvià). L’entitat els ha donat suport a l’hora de presentar una vintena de denúncies davant la Guàrdia Civil per un presumpte delicte d’odi.

Les víctimes asseguren que la violència ha crescut a la zona perquè els veïns s’han organitzat contra elles. Els llancen insults racistes pel carrer, les graven i pengen les imatges en xarxes socials i, en alguns casos, també han patit agressions. Ho ha explicat la coordinadora de projectes autonòmics de Metges del Món a les Illes, Belén Matesanz, en declaracions a IB3 Ràdio: “les insulten, el algunes ocassions les han agredides amb cop de punys i potades, i fins i tot han fet servir esprais irritants contra elles”.

Amb aquestes paraules Matesanz lamenta la poca sensibilitat social que hi ha per lluitar contra la xacra de la prostitució. “Aquestes persones_diu_ no hi estàn per voluntat pròpia sinó per necessitat”.

Metges del Món treballa de manera activa amb l’Ajuntament de Calvià per acabar amb la prostitució.

01/06/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris