X

El canvi de Govern fa caure Salom

El futur delegat del Govern central es decidirà en Consell de Ministres

01/06/2018

El canvi de Govern fa caure Salom

Maria Salom ja mirava amb lupa els moviments del Govern Armengol, a qui acusava de conduir les Illes cap a una deriva independentista. Des de la Delegació del Govern, ha presentat recursos contra el plus de la carrera professional, les subvencions a la retolació en català a Pollença i Capdepera i contra el decret de mínims lingüístics a la Sanitat. Uns recursos que ara, reconeix, queda per veure com quedaran.

Els sindicats majoritaris esperen que amb el delegat o delegada del govern que substitueixi Maria Salom, aquests conflictes se solucionin.

Mentrestant la portaveu del Govern, Pilar Costa, espera que es reprengui una major sintonia amb el Govern central. Però asseguren que continuaran sent reivindicatius per aconseguir fites pendents com el REIB.

El Govern també confia, per exemple, que ja no hi hagi més entrebancs per tramitar la llei contra les prospeccions d’hidrocarburs a les Balears o per recuperar, diuen, la sanitat universal. La targeta sanitària per als sensepapers que també va qüestionar Madrid.

01/06/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris