Derrota del Mallorca B i empat sense gols de l’Eivissa en la lluita per l’ascens a 2a B

El filial perd per 1-0 contra l'Atlètic Sanluqueño i l'Eivissa empata a 0 contra el Getafe B

03/06/2018

En la lluita per ser equip de bronze el curs que ve el Mallorca B ha perdut per 1 a 0 al camp de l’Atlètico Sanluqueño. El filial ha tengut dues grans ocasions a la primera part protagonitzades per Rodado, però el davanter ha xutat alt a la primera i després no ha pogut definir al mà a mà contra el porter Diego. L’acció clau del matx ha arribat al minut 59, quan Fran ha comès una errada davant Dani Güiza. L’ex mallorquinista ha sortit directe cap a porteria i la falta i expulsió ha estat l’única solució. Tres minuts més tard, Adri Gallardo ha fet l’un a zero que obligarà a remuntar a Son Bibiloni per accedir a la darrera eliminatòria per l’ascens. I l’eliminatòria entre l’Eivissa i el Getafe B es decidirà a Madrid. Els pitiüsos han empatat sense gols a Can Misses davant el filial del Getafe. L’Eivissa ha tingut les ocasions per marcar, però finalment no hi ha hagut gols. Tot i això, el tècnic dels eivissencs, Rufete, ha acabat el partit amb bones sensacions.