X

El PP espera arribar al Congrés extraordinari amb un sol candidat de consens

María Dolores de Cospedal no descarta optar a la presidència del PP

06/06/2018

El PP espera arribar al Congrés extraordinari amb un sol candidat de consens

Les mirades al PP apunten avui a Alberto Núñez Feijoo. Tothom dona per fet que optarà a presidir el partit, tot i que no ho ha anunciat oficialment. Avui, al Parlament gallec, ha defensat el seu partit davant la sentència de Gürtel.  però no ha volgut pronunciar-se sobre el seu futur. Al PP li agradaria arribar al Congrés extraordinari del partit al juliol amb un sol candidat de consens.

A les travesses, la secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, no ha aclarit avui si optarà a la carrera per dirigir el partit. Diu que és una decisió personal que comunicarà quan sigui el moment. També l’exvicepresidenta Soraya Sáenz de Santamaría és una altra opció que plantegen. Segons diverses fonts, s’ho estaria pensant. Aquí a les Illes, el líder dels populars veu la renúncia de Rajoy com una oportunitat per obrir un nou temps a la formació.

I ahir, en ple impacte per l’anunci de la dimissió de Rajoy, el PP va rebre un oferiment: el de l’expresident Jose María Aznar. Rajoy li ha contestat avui: no s’ha de reconstruir el centredreta sinó fer feina amb intensitat. I insisteix en un missatge, també, de manera velada, al seu predecessor: ell no s’immiscirà en la renovació de la formació.

06/06/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris