X

El Club Esportiu Eivissa i el Murense pugen a Tercera

Després de superar l'Andratx i l'Sporting de Maó a la darrera eliminatòria d'ascens

10/06/2018

El Club Esportiu Eivissa i el Murense pugen a Tercera

El Club Esportiu Eivissa ha superat l’Andratx en un partit emocionant. Al final l’alegria s’ha apoderat de Can Misses. No hi han faltat el cava, els càntics i els crits. La festa després s’ha traslladat al vestidor. Amb el Club Esportiu Eivissa la temporada que ve hi haurà com a mínim 4 equips pitiüsos a Tercera.

Eivissa i Andratx han empatat a 2. És el mateix resultat del partit d’anada però ascendeixen els pitiüsos per la seva condició de cap de sèrie. Això si, hi ha hagut pròrroga. Winde ha avançat els locals a la mitja hora de joc, però l’Andratx ha fet la volta al marcador. Ja a la segona part Pau ha fet el primer dels andritxols i Rubén Nova el segon al 88, un gol que donava l’ascens però un penal transformat per Winde al 97 ho ha canviat tot.

El Murense torna a Tercera, 29 anys després. El conjunt de Muro ha empatat a Bintalfa contra l’Sporting de Maó. El partit ha arribat a la pròrroga. Helenio ha avançat els menorquins. Ibra, minuts després, ha marcat l’un a un defintiu que ha donat l’ascens al conjunt de Muro. L’anada havia acabat 0-0. Els 200 seguidors mallorquins desplaçats a Maó han botat a la gespa per celebrar l’ascens amb els seus.

10/06/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris