X

Omplen de pintades l’exposició ‘Presos Polítics’ de la plaça Espanya de Palma

La seu del sindicat STEI també ha patit accions vandàliques

13/06/2018

Omplen de pintades l’exposició ‘Presos Polítics’ de la plaça Espanya de Palma

L’exposició present actualment a Palma a la Plaça Espanya, ‘Presos Polítics’, de Santiago Sierra, ha estat vandalitzada durant la madrugada d’aquest dimecres. Així, les fotografies exposades han estat acolorides amb tinta vermella, tapant així els rostres de les imatges.

A més a més, la seu de STEI intersindical y Can Alcover també han sofert accions vandàliques: a la entrada de l’edifici han aparegut pintades en castellà amb pintures grogues i vermelles amb insults, amenaces i un Arriba España.

L‘exposició ‘Presos Polítics’ de Santiago Sierra va ser censurada a la darrera edició de Arco a Madrid, degut a la presència dels retrats de Jordi Cuixart, Oriol Junqueras o Jordi Sànchez, entre altres. La seva instal·lació a Palma conta amb el suport de l’Ajuntament de Palma i conta amb 24 fotografies protagonitzades no només per polítics catalans, sinó per els joves detinguts per l’agressió a dos guàrdies civils a Alsasua i també per activistes del 15M.

El PP es va posar en contra de la seva instal·lació a Palma i Actúa Baleares, el partit de Jorge Campos, ja ha exigit que es retiri immediatament de Plaça Espanya.

13/06/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris