X

Quasi 30 ciutadellencs cedeixen els seus bocins de carota per a l’exposició pòstuma de Pepe Torrent

S'inaugurarà aquest divendres a les set del capvespre a la sala d'exposicions del Roser

13/06/2018

Quasi 30 ciutadellencs cedeixen els seus bocins de carota per a l’exposició pòstuma de Pepe Torrent

La sala d’exposicions del Roser de Ciutadella acollirà a partir d’aquest divendres l’exposició Viatges, una mostra a títol pòstum dedicada al jove pintor Pepe Torrent Vivó, que va perdre la vida el passat mes d’octubre durant un viatge a Perú.

L’exposició ha estat impulsada per la seva família i el seu cercle d’amics més íntim, i han volgut implicar a la societat ciutadellenca a través de les carotes de Sant Joan que Torrent Vivó va pintar el bienni 2021-2013. Han fet una crida a través de les xarxes socials amb l’objectiu que tot el que vulgui pugi aportar el seu tros de carota. En total, hi han participat 28 ciutadallencs amb gairebé una quarentena de bocins.

Així, l’exposició estarà dedicada a la figura del pintor abordada des de múltiples dimensions: l’artística, la personal -amb documents i fotografies cedides per la família- i també la social. S’inaugurarà aquest divendres, a les set del capvespre i romandrà oberta fins el 5 d’agost. L’horari de visites serà de dilluns a dissabte, d’11 a 13.30 i de 17.30 a 21.30.

13/06/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris