X

Son Espanyolet trasllada a Cort les seves queixes pel lloguer turístic

L'ajuntament reconeix que hi ha un problema de convivència al barri

13/06/2018

Son Espanyolet trasllada a Cort les seves queixes pel lloguer turístic

Els veïns de Son Espanyolet es queixen de renous, música a tot volum i festa fins a la nit a habitatges unifamiliars destinats al lloguer turístic. El batle de Palma, Toni Noguera, la regidora de Seguretat Ciutadana, Angélica Pastor, i altres tècnics municipals s’han reunit aquest dimecres horabaixa amb alguns d’ells.

Hi han assistit prop de 40 residents que han recorregut els carrers més problemàtics del barri. L’ajuntament reconeix que hi ha un problema de convivència. Ha admès que no pot aturar la compra d’aquest tipus d’immobles per part d’inversors estrangers, però ha assegurat que traslladarà totes les queixes a la Conselleria de Turisme i que controlarà que les obres que s’hi realitzen tinguin tots els permisos.

Les queixes dels residents d’aquesta zona van dirigides, sobretot, contra un empresari noruec que està destinant diversos habitatges unifamilars al lloguer turístic, alguns dels quals arriben a ser ocupats per 20 visitants. Aquests turistes, diuen els veïnats, no respecten el seu descans i reclamen que el barri continuï sent tranquil.

13/06/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris