X

IB3 Ràdio, de nou en el Summer Pie Festival

Divendres i dissabte de 21.00 hores a les 00.00 hores

14/06/2018

IB3 Ràdio, de nou en el Summer Pie Festival

Els pròxims 15 i 16 de juny, Es Baluard de Palma torna a acollir l’edició d’un dels festivals més consolidats del circuit de directes illencs en aquest format.

Vuit bandes d’enorme talent que van des del pop fins el rock passant per folk o l’americana, ompliran el recinte illenc amb l’habitual dosi de qualitat, originalitat i possibilitat de descobriment de grans formacions que cada any –i ja en van set- ens posa a l’abast des del Summer Pie Festival.

Pes local i internacional a parts iguals, grans cançons en directe, ubicació privilegiada a Ciutat i molt bon ambient són cada any ingredients d’un esdeveniment que IB3 Ràdio, a través de dos programes especials de 3 hores de durada cadascú, s’encarregarà una vegada més d’acostar al públic.

Entrevistes amb els protagonistes, la música dels concerts d’Ombra, Frankie Lee, Jane Yo, L’espinale, Flats and Sharps o Loud Mountains, formaran part d’aquests especials en directe i per stream conduïts per Joan Trias i Tito Fuster des del set de la ràdio pública instal·lat en el mateix recinte del festival; uns especials en els que fer aturada al retorn exclusiu dels mallorquins Los Valendas o la visita en doble format i en doble concert (elèctric i acústic) dels britànics The Magic Numbers.

Divendres i dissabte de 21.00 hores a les 00.00 hores, IB3 al setè Summer Pie Festival. A més, podreu seguir el programa especial d’aquest divendres per streaming al canal de directes d’IB3: IB3.org/directe.

14/06/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris