X

Dues càmeres captaran els conductors que es botin semàfors en vermell a Palma

Sense que encara s'hagi activat, les càmeres d'IB3 Notícies ja n'ha detectat tres

14/06/2018

Dues càmeres captaran els conductors que es botin semàfors en vermell a Palma

Tres vehicles han passat aquest dijous quan el semàfor era vermell a la zona de les Avingudes de Palma en només mitja hora. Per captar imprudències com aquesta, s’activaran, per primera vegada, dues càmeres mòbils que sancionaran els automòbils. S’aniran canviant de lloc, però estaran senyalitzades.

És una de les novetats de la nova concessió del manteniment dels semàfors de la ciutat. També hauran d’instal·lar dues noves càmeres d’ACIRE a Hostalets i a Drassanes-Santa Catalina, dos radars mòbils per controlar la velocitat dels cotxes i detectors a la via del tren de Sóller al seu pas per la ciutat per tal de coordinar la freqüència dels semàfors i moderar-hi la velocitat. Un altre dels punts conflictius és al carrer de Manacor, on se senyalitzaran millor els passos de vianants mitjançant llums i tecnologia. A més, la sala de control de càmeres de la Policia Local n’incorporarà de noves, i per primer cop, a la Platja de Palma.

La nova concessió s’ha adjudicat a una unió temporal d’empreses per 2.835.000 euros. Haurà de subrogar els treballadors que fins ara prestaven el servei amb l’empresa Roig.

14/06/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris