X

Recerca sense precedents per trobar el pilot i l’avioneta desapareguts

Emergències assegura que no hi ha data límit per deixar l'operatiu

15/06/2018

Recerca sense precedents per trobar el pilot i l’avioneta desapareguts

Dispositiu sense precedents per trobar el pilot desaparegut, ara fa 68 hores, a la zona de Pollença. Un temps en què no han deixat de cercar-lo per terra, mar i aire, gairebé sense descans. Els esforços s’incrementen avui a la mar, on s’ampliarà el perímetre de recerca 15 milles marítimes mar endins. S’hi sumen els dos caçamines de l’armada arribats aquesta matinada i amb capacitat de rastrejar el fons marí fins a 300 metres de profunditat. També s’hi afegeixen equips de busseig.

Pel director general d’Emergències estam davant una situació excepcional que requereix una intervenció mai no vista abans a les Illes. Per terra es pentinarà novament la ruta que va fer l’aeronau. La zona zero se situa a la costa de Ternelles, encara que es podria estendre a altres indrets del Pla.

Més de 300 agents dels Bombers de Mallorca, de la Unitat Operativa d’Emergències, l’armada espanyola, Salvament Marítim, els exèrcits de Terra, Mar i Aire, l’Ibanat i la Guàrdia Civil participen en aquest dispositiu especial en què també tenen un paper destacat els voluntaris.

I és precisament els ciutadans anònims als qui vol implicar en la recerca el germà del pilot. Noel Alfaro assegura que qualsevol pista pot servir per aclarir què és el que va passar.

Per aquest cap de setmana s’espera que les condicions marítimes siguin òptimes, un fet que en facilitaria la recerca a la mar. Des d’Emergències asseguren que no hi ha data límit per deixar de cercar-lo.

15/06/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris