X

Melià obre el Momentum Plaza, el nou espai comercial de Magaluf

L'hotel The Plaza començarà a rebre els primers clients al juliol

15/06/2018

Melià obre el Momentum Plaza, el nou espai comercial de Magaluf

En plena temporada encara hi ha infraestructura turística en obres. És el cas del complex de Melià a Magaluf. Consta d’un hotel i una àrea comercial amb una vintena de negocis que ja han començat a obrir les portes. Comerciants i veïnats esperen que aquest espai contribueixi al canvi d’imatge de la zona.

El turisme familiar ja representa el 32% dels visitants que rep la zona de Palmanova i Magaluf. També creix, aquí, el turisme de parelles. Tot, en detriment, apunten des de l’associació hotelera, del turisme jove. En cinc anys ha passat de suposar el 35% al 20%. Aquesta temporada arrenca de manera molt semblant a la de l’any passat als hotels d’aquesta zona de Calvià. Molts pendents, també, del complex que Melià acaba d’enllestir en plena temporada.

El que ja obri avui és el centre comercial, el Momentum. Avui dematí, la feina es feia contra rellotge per posar a punt un espai de 5 mil metres quadrats obert per a Magaluf durant tot l’any.

S’han creat més de 350 llocs de feina entre l’hotel i el centre comercial, on els negocis de restauració i les botigues també han contribuït a la contractació.

Han estat més de dos anys d’obres que els veïnats, comerciants i restauradors dels voltants han patit, però que esperen que ara, una vegada vist que el final és a prop, dinamitzi el turisme i el comerç de Magaluf.

La inversió de Melià en aquest projecte que vol contribuir a la transformació de Magaluf supera els 200 milions d’euros.

15/06/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris