X

Nou control d’accés a la Marina i Dalt Vila

Començarà a funcionar de manera definitiva, després de dues setmanes de prova

15/06/2018

Nou control d’accés a la Marina i Dalt Vila

A Eivissa, a partir de dilluns que ve, es regularà l’accés dels vehicles a les zones de Dalt Vila i a la Marina amb un nou sistema. Els vehicles no autoritzats que accedeixin a la Marina podran fer-ho però no hi podran estar més de 20 minuts. I alerta, perquè si es supera aquest temps màxim, la multa és de 90 euros.

El nou sistema de control d’accés de vehicles a les Àrees de Circulació Restringides de la Marina i Dalt Vila començarà a funcionar, de manera definitiva, dilluns que ve després de dues setmanes de proves per garantir-ne el funcionament. Es tracta d’un sistema amb lectors de matrícula que permetrà controlar l’accés de tots els vehicles a aquests barris del centre, tant a l’entrada com a la sortida.
Aquest nou sistema té incorporades totes les matrícules que tenen permesa l’entrada a cadascuna de les zones. Els vesins de Dalt Vila podran accedir-hi amb els vehicles acreditats, com fins ara. En el cas de la Marina, els vehicles no autoritzats podran entrar-hi amb un temps màxim de 20 minuts per garantir l’accés al carrer de les Farmàcies o als comerços del barri. Una mesura que no acaba de convèncer els vesins i comerciants de la zona.

Els vehicles que incompleixin la restricció de seguretat s’enfronten a sancions de 90 euros. L’ajuntament ha posat en marxa una campanya informativa entre els vesins del barri.

15/06/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris