Un gol de Gregori apropa l’Eivissa a Segona B

Victòria per 1-0 contra l'Atlètic Llevant en el partit d'anada

17/06/2018

Un gol de Diego Gregori al minut 95 de partit apropa l’Eivissa a Segona B. La victòria per 1 a 0 contra el Llevant B al partit d’anada de l’eliminatòria final per l’ascens deixa els pitiusos en una situació molt bona per fer el bot a la categoria de bronze.El partit ha començat amb el primer mosaic de la història de Can Misses i no podia haver acabat millor. Ha estat una batalla entre dos equips amb un nivell molt similar, que s’han respectat molt, i que no volien arriscar gaire. L’Eivissa podia haver-se avançat en una doble ocasió de Cristian Terán, que s’estavella dues vegades contra el porter granota. Més a prop del gol ha estat el Llevant amb un xut d’Àlex Cortell, que topa amb la fusta, i després amb les cames del porter Àlex. Encara abans del descans, de nou Terán l’ha tornada a tenir, però tampoc ha trobat porteria. Al segon temps s’ha mantingut la mateixa dinàmica. Possessió pel Llevant i contres de la UD. Cirio ho ha intentat però qui ha acabat trobant la xarxa ha estat, ves per on, un suplent habitual, Gregori, que ha botat de la banqueta per inventar-se una obra d’art. Al darrer minut del descompte, el valencià marxa de tothom i acaba fent un golàs que pot valer un ascens. Bogeria a Can Misses entre una afició que està a 90 minuts de Segona B.