X

Dos turistes ferits per la caiguda amb el seu cotxe per un penya-segat

Testimonis asseguren que s'haurien equivocat de marxa quan han engegat el cotxe

19/06/2018

Dos turistes ferits per la caiguda amb el seu cotxe per un penya-segat

Un matrimoni de turistes belgues han resultat ferits després de caure per un mirador de vuit metres amb el seu cotxe a s’Illot, a Alcúdia. El vehicle ha fet una volta de campana fins que ha impactat amb una roca. Tot i la forta caiguda, no han patit ferides greus. Testimonis de l’accident asseguren que s’haurien equivocat de marxa quan han engegat el cotxe.

A causa de la caiguda, l’home hauria sortit del seient del copilot i hauria quedat estès al seient de darrere. Segons testimonis de l’accident, la dona s’ha fet mal al cap. Un grup de professores del Col·legi Sant Vicenç de Paül de Palma, que són a Alcúdia de colònies, han avisat l’112 i han anat tot d’una a socórrer els turistes.

Els Bombers han ajudat a rescatar els ferits. L’home, de 58 anys, s’ha romput una cama i ha patit altres politraumatismes. La dona, de 53 anys, s’ha fet mal al braç i ha tengut policontusions. Ha estat traslladada a l’Hospital General de Muro. La Policia Local ha hagut de precintar el lloc des d’on s’ha despenyat el cotxe per seguretat.

19/06/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris