Victòries de Bèlgica, Alemanya i Mèxic al Mundial

Només Bèlgica està matemàticament classificada, però Mèxic també ho té tot de cara. Alemanya va remuntar en el darrer minut i recupera totes les opcions

24/06/2018

Victòria 5 a 2 de Bèlgica davant Tunísia. Amb sis punts, els belgues són ara mateix líders del Grup G. Hazard de penal va fer el primer al minut 6 de partit. Al quart d’hora de partit, d’aquesta manera Lukau feia el segon.

I només tres minuts més tard, Bronn escurçava distàncies. Lukaku tornava marcar. Doblet del davanter belga que iguala Cristiano Ronaldo. Però el seu no va ser ahir l’únic doblet. Ja a la represa, Al minut 50 Hazard, novament, feia el 4 a UN. El cinquè era obra de Michy Batshuayi. I Ja al temps afegit, Khazri feia el 5 a 2. Quan falta un partit, Bèlgica ja està classificada per a vuitens, i queda saber només si passa com a segona o primer de grup.

I victòria 2 a UN d’Alemanya contra Suècia. Toni Kross culminava la remuntada amb aquest golàs en el darrer minut del temps afegit. Abans Toivonen, d’aquesta manera, havia avançat els suecs al 32 de la primera part. Ja a la represa, empatava Reus per Alemanya. Amb aquesta victòria, la selecció de Joaquim Low és segona del Grup F amb tres punts.

La primera posició és per a Mèxic que ahir es va imposar UN a DOS a Corea del Sud. Al minut 26, Carlos Vela va fer el primer de penal. Amb el 0 a UN s’arribava al descans. En tornar, Chicharito Hernández marcava el 0 a 2. I ja al 93 va arribar l’UN a Dos definitiu. Golàs del sud-corà SON. Mèxic és líder del Grup F amb dues victòries. Corea del Sud tanca el grup amb dues derrotes.