X

La revetlla de Sant Joan a Palma deixa 12 tones de residus, un 59% manco que l’any passat

EMAYA valora de manera satisfactòria el comportament dels ciutadans en reduir la producció de residus

24/06/2018

La revetlla de Sant Joan a Palma deixa 12 tones de residus, un 59%25 manco que l’any passat

A les 2.30 hores, més de 40 operaris d’EMAYA i 25 vehicles han començat a retirar les restes de la revetla de Sant Joan a Palma, a tot el litoral on tenen competència. N’han tret unes 12 tones. 4.060 quilos a les zones de bany, 1.600 més al Parc de la Mar i 7.000 dels concessionaris privats. L’operatiu ha resultat bastant grat per la resposta dels ciutadans.

A Cala Major, els més ressaguers continuaven amb la festa a la sortida del sol, mentre els treballadors de les concessionàries de platges anaven per feina llevant la brutor.

A Can Pastilla, la imatge parla per si mateixa. A primera hora, sense cap indici de la gresca, l’arena incitava al bany. La neteja, però, no s’aturava uns metres més amunt. A la part de s’Arenal, l’agranadora de Llucmajor també s’ha sumat a la tasca.

La nit ha estat llarga. La platja pareixia una discoteca davant la mar, la brisa marina va donar pas al fum de les torrades. Malgrat que estava prohibit fer foguerons a la platja de Can Pere Antoni, on s’havien reunit milers de persones, n’hi havia que en feien.

Una nit màgica en què l’aigua i el foc són els protagonistes. Molts feien torrades i aprofitaven per celebrar aniversaris i sants amb els amics a la revetla de Sant Joan. Tothom tenia moltes ganes de passar-ho bé.

No va haver-hi incidents a destacar en la nit que dona començament a l’estiu. Moments abans, el Parc de la Mar es va convertir en un infern amb les colles de gegants de la ciutat.

L’actuació del grup Al-Mayurqa i el pregó de festes del dimoni Bufó, a càrrec del glosador Felip Munar, varen donar el punt d’inici a una nit màgica al Parc de la Mar, on també una trentena de dimonis infantils havien sortit prèviament per fer passar una bona estona als més menuts.

24/06/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris