X

La justícia avala l’inici d’obres al tram del Castillo Menorca

La propietat demanava la paralització dels treballs per frenar l'expropiació dels terrenys

25/06/2018

La justícia avala l’inici d’obres al tram del Castillo Menorca

La justícia dóna via lliure per a iniciar les obres de la carretera general en el tram del Castillo Menorca. El jutge denega a la propietat la petició de paralitzar els treballs fins que es resolgui el contenciós. El Consell ja podrà, doncs, expropiar els 4.000 metres quadrats del centre comercial. El Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears considera que l’interès general d’una obra viària està per sobre de l’interès econòmic d’un particular. El litigi va començar a finals de 2016, quan el Consell va donar a conèixer les expropiacions dels terrenys per a les obres de millora de 17 quilòmetres de carretera

D’aquesta manera, la reforma de la via es podrà iniciar de manera immediata. El conseller de mobilitat, Miquel Preto, manté els terminis per a la finalització del tram entre Ciutadella i Ferreries i avança que els treballs s’iniciaran en breu.

El Tribunal Superior considera que en cas que la sentència definitiva doni la raó als propietaris del Castillo Menorca, aquests podran rebre una indemnització econòmica.

25/06/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris