X

Passa a disposició judicial la conductora acusada de l’atropellament mortal a una jove

Està acusada d'homicidi impudent contra la seguretat del trànsit, omissió del deure de socórrer i conducció temerària

25/06/2018

Passa a disposició judicial la conductora acusada de l’atropellament mortal a una jove

La conductora que va ser detinguda la matinada de diumenge per l’atropellament mortal d’una jove de 15 anys a sa Ràpita ha passat avui dilluns a disposició judicial davant el Jutjat d’Instrucció número 3 de Manacor.

La dona, de 44 anys, va ser detinguda per la Policia Local de Campos després de no aturar el seu vehicle després de l’atropellament. Està acusada d’homicidi impudent contra la seguretat del trànsit, omissió del deure de socórrer i conducció temerària.

La jove de 15 anys morta passejava amb uns amics pel carril bici de l’avinguda de Miramar de sa Ràpita, la nit de la revetla de Sant Joan. Segons testimonis presencials, un cotxe va envair el carril bici i va envestir l’al·lota que, en caure, es va copejar el cap amb la voravia.

La conductora va fer alguna essa més i no es va aturar. El conductor d’un altre vehicle que ho va veure tot l’encalçà per impedir que fugís i aconseguí aturar-la fins que arribà la Guàrdia Civil. La conductora triplicà la taxa d’alcoholèmia permesa.

A pesar dels esforços, els sanitaris no pogueren reanimar l’al·lota. Ella és la tercera vianant morta a les carreteres de les Illes en els darrers 8 dies. La matinada del 16 de juny, un cotxe va topar amb una al·lota de 24 anys a la carretera de Santa Margalida i Can Picafort. I la nit del 17 de juny, un conductor va copejar una dona de 33 anys que caminava entre la carretera de Campos i Santanyí. En aquests casos, els conductors no havien begut.

25/06/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris