X

Queixes per manca d’informació al nou accés a la Marina

Els vehicles no autoritzats rebran una sanció de 90 euros si romanen més de 20 minuts a la Marina

25/06/2018

Queixes per manca d’informació al nou accés a la Marina

Des de divendres passat funciona el nou sistema de control d’accés a la Marina i Dalt Vila. Un lector de matrícules a l’entrada d’ambdós barris identifica els vehicles autoritzats a circular i estacionar a cada una de les zones restringides. En aquest cas, veïns o comerciants empadronats a aquests barris.

Els que ja tenen la targeta per la zona blava no necessiten tornar a donar-se d’alta al sistema. De moment, hi ha 395 matricules autoritzades i un total de de 93 places d’aparcament, 13 d’elles de càrrega i descàrrega.

Els vehicles no autoritzats podran accedir a la Marina un màxim de 20 minuts. Un lector a la sortida comprovarà si s’ha respectat el temps límit. En cas contrari, tramitarà una sanció de 90 euros. Aquesta informació no apareix al senyal d’accés restringit i els conductors no autoritzats semblaven no estar-ne assabentats.

La restricció a la Marina es mantindrà fins a l’octubre i a Dalt Vila tot l’any. En aquest darrer barri la sanció pels no autoritzats es tramitarà al mateix moment en què el vehicle traspassi el lector d’entrada.

25/06/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris