X

Sant Lluís tindrà, a la fi, serveis a les platges la primera setmana de juliol

Avui s'ha signat l'adjudicació de les primeres gandules i para-sols a Binibèquer

26/06/2018

Sant Lluís tindrà, a la fi, serveis a les platges la primera setmana de juliol

Darrera setmana de juny i un dels municipis amb més places turístiques de Menorca, Sant Lluís, continua sense serveis a les platges. El retard de Costes en donar el permís i l’efecte de la crisi política a l’Ajuntament ho han provocat.

Tot i així, aquest mateix dimarts s’ha signat l’adjudicació per explotar el lloguer de 80 gandules i 40 para-sols a Binibèquer. I s’espera que ben prest es faci el mateix amb les 160 gandules i 80 para-sols previstos a Punta Prima. La intenció municipal és que a la primera setmana de juliol ja hi hagi aquest servei a les platges. Els velomars i les canoes encara es faran esperar un poc més.

El que ja està en marxa és el minitren turístic que enllaça aquests dos nuclis, de Punta Prima i Binibeca. Un tren que no arribarà a altres trams de costa, perquè la protesta veïnal i les 1.500 signatures recollides en contra l’any passat ho impideixen.

Altres municipis també estan tardant a tenir tots els serveis: Maó recorrerà a un permís temporal per disposar de tren turístic aquest estiu, i Ciutadella encara no ha adjudicat el de Cala en Bosc.

26/06/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris