X

Els afectats per l’anul·lació d’oposicions, disposats a arribar als tribunals

Consideren injust haver de repetir l'examen i neguen que s'hagi vulnerat el principi d'igualtat

28/06/2018

Els afectats per l’anul·lació d’oposicions, disposats a arribar als tribunals

Els afectats per l’anul·lació de les oposicions al cos auxiliar de l’administració autonòmica s’estan mobilitzant per evitar haver de repetir l’examen. Alguns d’ells han creat el col·lectiu ‘Aprovats CAIB’ per defensar els seus interessos. Defensen que no hi ha motius per a anul·lar la prova perquè creuen que no s’ha vulnerat el principi d’igualtat, tal com sosté el Tribunal Qualificador.

L’advocada que porta el cas és Idoia Ribas, la qual explica que el primer que ha fet és sol·licitar l’informe jurídic sobre el qual se sustenta la decisió. A partir d’aquí assegura que arribaran fins al final amb la interposició d’un contenciós, si és necessari.

La lletrada sosté que l’incompliment del principi d’igualtat no s’ha produït, ja que tots els opositors han tingut accés al mateix anunciat, tant en català com en castellà i que els motius esgrimits perl tribunal no tenen fonament.

A Menorca s’han presentat 21 persones, 11 de les quals de torn lliure, que aspiren a dues places. Alguns dels opositors defensen que la suposada vulneració, en cas d’haver-se produït, tan sols afecta a Mallorca. Per això demanen que se’ls deixi al marge de la decisió.

28/06/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris