X

Es retarda la posada en marxa del cinquè jutjat d’Eivissa

Tot i que estava previst que entrés en funcionament aquest dissabte, encara no hi ha mobiliari ni personal

29/06/2018

Es retarda la posada en marxa del cinquè jutjat d’Eivissa

A Eivissa, es retarda la posada en marxa del nou jutjat de Primera Instància número 5. En principi hauria de començar a funcionar dissabte, però és impossible perquè encara no té personal ni mobiliari. Els sindicats asseguren que fins d’aquí a dos mesos no serà una realitat.

Segons la publicació del Butlletí Oficial de l’Estat, el cinquè jutjat de primera instància d’Eivissa havia d’entrar en funcionament el 30 de juny. Un termini que no es complirà perquè, tot i que ja s’han assignat un magistrat i un lletrat, només un funcionari dels vuit que fan falta està interessat en prendre possessió. Segons el sindicat CSIF, la posada en marxa no es podrà fer fins almenys d’aquí a dos mesos.

El jutjat, que s’ubicarà a l’edifici del Cetis, no té tampoc mobiliari i els ordinadors encara no s’han connectat. Això, segons els sindicats, suposarà una sobrecàrrega de feina per als altres quatre jutjats, ja saturats

La junta de jutges va demanar que aquest nou jutjat s’especialitzés en família, però els sindicats no tenen constància que finalment s’hagi autoritzat.

29/06/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris