X

Diario de Ibiza celebra els seus 125 anys de vida

A la gala també es van lliurar els premis Illes Pitiüses

30/06/2018

Diario de Ibiza celebra els seus 125 anys de vida

Des del 1893, Diario de Ibiza sempre ha entrat a les cases dels pitiüsos. Per molts eivissencs i formenterers és simplement “es Diari”, la publicació periòdica que es llegeix al bar o la pantalla del mòbil, el narrador de les seues vides que abans va narrar les dels seus avantpassats. A la festa que va organitzar el diari del grup editorial Prensa Ibérica no va faltar l’agraïment als seus lectors.

El reconeixement d’Eivissa com a patrimoni de la Humanitat, la protesta social contra les autovies, les visites a l’illa de reis o presidents del Govern… Milions de cròniques i fotografies relaten els 125 anys d’història de Diario de Ibiza, un viatge apassionant que ha estat farcit de canvis, especialment arran de l’aparició d’internet. La revolució digital no ha alterat, però, l’essència del dia a dia a la redacció.

A la gala també es van lliurar els premis Illes Pitiüses, reconeixements que concedeix el diari als personatges, empreses i col·lectius més rellevants d’Eivissa i Formentera. L’historiador Felip Cirer, el cineasta David Marqués, el mercat de Les Dàlies, l’Aliança Mar Blava i la unitat de cures pal·liatives de l’hospital de Can Misses varen ser els guardonats.

30/06/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris