X

Ports recuperarà les propietats de Fèlix Millet a Fornells a finals de juliol

Acaba la concessió administrativa d'unes finques per les quals es pagava entre 3 i 9 euros l'any

02/07/2018

Ports recuperarà les propietats de Fèlix Millet a Fornells a finals de juliol

L'expresident del Palau de la Música Catalana Fèlix Millet en una imatge d'arxiu. / EFE

Ports de les Illes recuperarà set immobles de Fornells, als quals finalitza la concessió administrativa al finals de mes. Concretament, el pròxim dia 29 de juliol tornaran a mans públiques aquests propietats, algunes d’elles ubicades a primera línia de mar. Es tracta de 4 habitatges sencers i 3 més afectats parcialment, que caldrà estudiar cas per cas. Entre les finques que revertiran al Govern hi ha dues propietats de l’expresident del Palau de la Música Catalana Fèlix Millet, de 82 anys, que va ser condemnat a 9 anys de presó per l’espoli de l’entitat, però que només en va passar 18 dies.

Des del Govern expliquen que en aquests moments hi ha en marxa el procediment per recuperar els immobles. Asseguren que no podran continuar sent habitatges perquè no està permès. Actualment tan sols admet l’ús portuari i comercial. Ports encara no ha decidit quin us tindran i engegarà un pla d’usos per determinar quin s’ajusten més a les necessitats.

Segons ha pogut saber IB3 Notícies, els usufructuaris d’aquestes finques pagaven entre 3 i 9 euros l’any per cada immoble.

L’entrada en vigor de la Llei de costes del 1988, va establir a un màxim de 30 anys les concessions administratives en domini públic marítim-terrestre.

02/07/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris