X

Una gran branca cau damunt un autobús de l’EMT

Es reforcen algunes línies de bus durant els mesos de més afluència turística a la ciutat

02/07/2018

Una gran branca cau damunt un autobús de l’EMT

Una branca de grans dimensions ha caigut damunt un autobús de l’EMT de la línia que va de Palma a l’Arenal, quan passava per Ca’n Pastilla, a les 17.30 de l’horabaixa. Tot i que era ple de passatgers, ningú no ha resultat ferit, però el vehicle ha quedat immobilitzat.

Els bombers han necessitat més de dues hores per retirar la branca i durant tot aquest temps el trànsit ha quedat tallat en tots dos sentits.

El bus anava ben ple, fet molt habitual a l’estiu, tenint en compte que la línia 15 parteix de la plaça de la Reina, passa per la plaça d’Espanya i arriba fins a S’Arenal circulant per tota la Platja de Palma.

Aquest dilluns, a primera hora de l’horabaixa, hi viatjaven a l’autobús no només turistes. També és molt utilitzat pels treballadors que fan feina als hotels i que es queixaven que les freqüències estan més pensades per als visitants que no per als residents.

Justament un equip d’IB3 Notícies estava fent un reportatge en aquesta línia, la 15, perquè s’hi han incorporat nous xofers, coincidint amb el final de l’activitat als col·legis i l’arribada dels mesos de més afluència turística a la ciutat.

En concret, l’EMT ha potenciat les línies 1 (Port-Aeroport), 3 (Pont d’Inca-Illetes), 15 (Platja de Palma-Plaça de la Reina), 23 (Palma-Arenal-Cala Blava) i 25 (Platja de Palma exprés).

02/07/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris