X

El final de les obres a la carretera general de Menorca s’endarrereix fins al novembre

El nou termini començarà el 15 de setembre

04/07/2018

El final de les obres a la carretera general de Menorca s’endarrereix fins al novembre

El Consell de Menorca ha anunciat avui dimecres que ha acordat amb l’empresa ACSA Obres i Infraestructures S.A, adjudicatària dels treballs de reforma de la carretera general (Me-1), ajornar dos mesos els treballs que s’estan duent a terme en el tram entre Ferreries i Ciutadella perquè no coincideixin amb l’estiu.

El nou termini per concloure les obres serà el 19 de novembre i això permetrà acabar amb els treballs d’asfaltat que en les últimes setmanes estan provocant retencions de fins a 45 minuts per accedir a Ciutadella.

Els equips tècnics de l’empresa constructora i de la direcció d’obra del Consell han optat finalment per posposar l’execució de la darrera capa d’asfalt fins a un moment en què el tràfic per la principal carretera de Menorca sigui inferior, a partir del 15 de setembre.

Des del Consell menorquí han defensat que amb l’aprovació d’aquesta pròrroga busquen aconseguir l’objectiu de “preservar les condicions de seguretat durant l’execució dels treballs, tant per a treballadors, com per als usuaris”.

En aquest sentit, la institució insular ha afirmat que també vol minimitzar les afectacions que les obres tenen sobre el tràfic rodat en el període de major presència de turistes i de major tràfic en la carretera, segons han informat en un comunicat.

Els talls alternatius de la carretera van provocar ahir dimarts retencions de més de 30 quilòmetres que es van veure agreujades per l’avaria d’un camió de grans dimensions.

Més informació relacionada:
 El PP anuncia accions judicials contra el Consell per la carretera general a Menorca 
 El GOB se suma a les crítiques pel retard en la carretera general de Menorca 
 Nou retard a les obres de la carretera general a Alaior, ara fins a principis de maig 
 La carretera general reobre l’enfrontament polític entre el PP i el Consell de Menorca

04/07/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris