X

La tarifa de la inspecció tècnica de vehicles a Mallorca s’abaixarà més d’un 40 quan s’adjudiqui el nou contracte, que acaba de sortir a licitació

04/07/2018

La tarifa de la inspecció tècnica de vehicles a Mallorca s’abaixarà més d’un 40  quan s’adjudiqui el nou contracte, que acaba de sortir a licitació

L’any passat 378 mil cotxes van passar la ITV a Mallorca. Des dels anys 80, la la concessionària s’encarregava de tot el servei, la qual cosa els reportava uns beneficis d’uns 6 milions d’euros anuals. Davant la impossibilitat de crear una empresa pública que es fes càrrec de les inspeccions, la consellera d’infraestructures ha defensat avui que el nou model público-privat repercutirà en un important estalvi per als ciutadans. En concret, mínim d’un 40 per cent.

El servei d’inspecció tècnica de vehicles de Mallorca surt a concurs per 18,4 milions d’euros I tendrà una durada de dos anys que es podran prorrogar dos més. Blinda els llocs de feina de tots els treballadors que hi fan feina i hi inclou la contractació de 20 més per dur a terme les inspeccions de les segones inspeccions i les agrícoles que fins ara feia el Consell. A més, s’hi inclouen clàusules de gènere i es valoraran les empreses que es comprometin a contractar dones.

El pressupost de licitació inclou una partida de més d’un milió d’euros per a nova maquinària que permeti adaptar-se a les directrius europees.

04/07/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris