X

Aneca emet un informe favorable a la implantació del Grau en Direcció Hotelera per la UIB

El Govern assegura que la transformació en grau del títol propi permetrà que la percepció dels estudis tingui més reconeixement

06/07/2018

Aneca emet un informe favorable a la implantació del Grau en Direcció Hotelera per la UIB

L’Agència Nacional d’Avaluació de la Qualitat i Acreditació (Aneca) va emetre dilluns passat un informe favorable a la implantació del títol oficial de Graduat en Direcció Hotelera per la Universitat de les Illes Balears (UIB), a través del centre adscrit Escola Universitària d’Hostaleria de Balears (EHIB).

Segons ha informat aquest divendres la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria, l’avaluació de la Aneca obre el camí per impulsar les mesures necessàries per a la implantació del primer curs del nou Grau oficial a partir del curs 2018-2019. El nombre de places de nou ingrés previstes és de 80.

L’Escola d’Hostaleria de Balears, creada en 1994 i integrada per la Comunitat i per la UIB, porta impartint el títol propi de la UIB des de fa més de 20 anys, l’anomenat Diploma Universitari en Direcció Hotelera Internacional, que serà substituït ara pel grau en Direcció Hotelera.

Aquesta nova titulació suposa obtenir uns estudis de grau directament relacionats amb la principal activitat econòmica de les Illes. La Conselleria detalla que, a més, la transformació en grau del títol propi permetrà que la percepció social d’aquests estudis tingui més reconeixement.

La formació s’impartirà a les instal·lacions pròpies de la EHIB i es complementarà amb pràctiques externes obligatòries, tant nacionals, com a internacionals, a empreses hoteleres. Els estudis consten de 240 ECTS i una planificació acadèmica de quatre cursos.

En els propers dies, s’informarà del detall del procediment per a la matriculació en aquests nous estudis universitaris.

06/07/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris