X

Comença la convocatòria extraordinària de la selectivitat

10/07/2018

Comença la convocatòria extraordinària de la selectivitat

Arranca la convocatòria extraordinària de les proves d’accés a la universitat. Per primera vegada, els exàmens de selectivitat de setembre s’han avançat al mes de juliol. Una decisió amb què es vol millorar el nombre d’aprovats i donar facilitats als alumnes per aconseguir una plaça als estudis que realment desitgen.

Més de 1.200 estudiants de les illes s’examinen. Per primer pic s’enfronten a la convocatòria extraordinària de Selectivitat només 35 dies després de començar la primera prova.

A les 9 del dematí ha començat els primers dels exàmens… Els alumnes han deixat de banda els seus apunts per avaluar els coneixements de Llengua Castellana i Literatura. En sortir de l’aula, gairebé tots ho feien amb bones sensacions. I és que diuen que el fet que la Selectivitat es faci abans els ha permès arribar amb els coneixements més frescs.

Millorar el nombre d’alumnes aprovats en aquesta convocatòria és un dels objectius del canvi de dates. De moment la valoració que fan és molt positiva. Augmenta, a més, el nombre d’alumnes que es presenten per apujar nota. I és que, a diferència del setembre, ara encara poden optar a una plaça a altra universitat o grau.

Així i tot, però, hi ha a qui el canvi li ha agafat a contrapeu.

En total, s’hi presenten 1216 alumnes de les quatre illes. 258 més que l’any passat.

10/07/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris