X

El Consell de Ministres aprovarà aquest divendres el 75% de descompte a la Península

El ministre de Foment ha anunciat també que al gener entraran en vigor les noves condicions de la Declaració de Servei Públic en els vols de Menorca a Madrid

12/07/2018

El Consell de Ministres aprovarà aquest divendres el 75%25 de descompte a la Península

El Consell de Ministres aprovarà aquest divendres el descompte del 75% per a residents en els trajectes aeris i marítims entre Canàries, Balears, Ceuta, Melilla i la península, segons ha confirmat el ministre de Foment, José Luis Ábalos, al seu compte de Twitter.

“Ens vam comprometre amb els canaris, balears, ceutins i melillencs a aprovar la subvenció al 75% dels seus viatges a la Península en el menor temps possible. Per això, hem actuat amb urgència perquè divendres s’aprovi en Consell un acord que el posi en marxa immediatament”, assenyalava el ministre a la citada xarxa social.

Avui dijous, però, Ábalos també ha anunciat que al gener que ve entraran en vigor les noves condicions de la Declaració de Servei Públic en els vols de Menorca a Madrid. Ho ha fet a la Comissió de Foment al Congrés i ha destacat que s’aprovarà al Consell de Ministres aquest mateix juliol.

 

La bonificació s’efectuarà quan es publiqui al BOE

L’anunci del 75% de descompte es produeix després que el secretari general del PSOE de les Canàries, Ángel Víctor Torres, es va reunit ahir dimecres amb el ministre de Foment al costat de la diputada Dolores Corujo. Una trobada en la qual José Luis Ábalos va confirmar que, aquest divendres, el Consell de Ministres “prendrà acord sobre el 75% per a la seva immediata aplicació“.

En declaracions a Ràdio Club Tenerife, recollides per l’agència Europa Press, Ángel Víctor Torres ha avançat que l’ordre del dia del Consell de Ministres de divendres ja inclou la bonificació del 75%, per la qual cosa una vegada es publiqui en el BOE, dissabte, o dilluns que ve com a molt tard, es podran comprar els bitllets aeris i marítims a la Península amb el nou descompte.

12/07/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris