X

Els menorquins podran volar a Barcelona i Madrid per només 23 euros

La millora de les condicions de la OSP amb la capital abaratirà encara més l'efecte del descompte del 75% dels vols amb la península

13/07/2018

Els menorquins podran volar a Barcelona i Madrid per només 23 euros

Menorca ha passat l’hivern depenent del monopoli de Vueling amb Barcelona i està subjecte a un servei públic amb Madrid que només reconeix un trajecte diari amb la capital i a un preu de referència de 130 euros. I que, a hores d’ara, no permet fer cap reserva a partir de novembre. Però tot està a punt de canviar, i per a bé.
Així com l’increment del descompte de residents al 75 per cent en els vols entre illes ha disparat el passatge amb Palma un 34 per cent en un any, a partir de dilluns -perquè així ho ha acordat aquest divendres el Consell de Ministres- també serà més barat volar a Barcelona. I, des de gener, també s’abaratirà considerablement el preu dels bitllets amb Madrid.

El ministre de Foment, José Luis Ábalos, va anunciar ahir que acceptarà la reclamació del Govern balear. I com que es demanava baixar la tarifa dels 130 als 90 euros, aplicar el 75 per cent de descompte farà que els menorquins que anaven a la capital per 65 euros ho puguin fer ara, si es concreta, per només 22 euros i mig. La setmana que ve es podria formalitzar aquest acord en el decurs d’una trobada entre representants del ministeri i de l’executiu autonòmic.

D’igual manera, un vol amb Barcelona que ara val 44 euros, costarà dilluns només 22. És ben bé el mateix que passa des de fa un any a Palma, on els bitllets han passat de valer 45 euros a sols 23 euros i mig.

13/07/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris