X

Fornells accepta un edifici sense ús per no perdre els 7 milions d’inversió al port

El local no serà una cantina destinada a restauració, mentre el PP demana una pròrroga de tres mesos per estudiar altres alternatives

13/07/2018

Fornells accepta un edifici sense ús per no perdre els 7 milions d’inversió al port

A Fornells, la Junta Local ha donat una solució salomònica a la controvèrsia de la cantina del Moll des Pla que semblava bloquejar, segons el Govern, la major inversió de la història al port: 7 milions d’euros.

Finalment, s’ha votat a favor del projecte de reforma de Ports de les Illes, però l’edifici que havia d’albergar una cantina es dedicarà a altres usos. Així s’ha decidit aquest dijous  en una votació molt ajustada, tant que ha estat necessari el vot de qualitat de la presidenta de la Junta Local de Fornells per desfer l’empat de 3 vots a favor del PSOE, 3 en contra del PP i l’abstenció de l’Entesa. Els representants del PP, però, demanen una pròrroga de 3 mesos per veure altres alternatives.

Més per Menorca creu acreditat que la condició que es construís una cantina era una “farsa”, ja que es pot dur endavant igualment la inversió projectada al port de Fornells.

13/07/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris