X

Cort donarà 50 abonaments de pàrquing a residents de la zona Acire del Banc de l’Oli

La circulació estarà restringida a partir de l'1 d'agost

16/07/2018

Cort donarà 50 abonaments de pàrquing a residents de la zona Acire del Banc de l’Oli

Imatge d'arxiu de la plaça del Banc de l'Oli. / AJUNTAMENT DE PALMA

L’Ajuntament de Palma assignarà 50 abonaments a preu reduït per a l’aparcament de Comptat del Roselló a residents de la zona de la plaça Banc de l’Oli, que a partir de l’1 d’agost passarà a ser Àrea de Circulació Restringida (Acire).

Les places s’adjudicaran per “rigorós” ordre d’arribada a partir del 23 de juliol i contemplen un descompte del 20% per a cotxes i motos, segons ha apuntat aquest dilluns la Societat Municipal d’Aparcaments i Projectes (SMAP) en un comunicat.

Aquesta mesura ha estat presa després de la decisió de l’Àrea de Mobilitat de Cort que estableix que a partir de l’1 d’agost no es podrà aparcar ni circular per la zona de la plaça del Banc de l’Oli, una mesura que té “el clar objectiu” de guanyar espai per a la ciutadania.

Per poder obtenir els abonaments especials Acire és necessari aportar una fotografia o document acreditatiu i, en el cas de les motos, s’haurà d’acreditar l’empadronament a la zona 1/3, ha indicat el consistori.

S’oferiran diversos tipus d’abonaments: abonaments especials per a cotxes, disponible només per a residents de la zona, que inclou places nocturnes i mensuals, i abonaments especials per a motos, que poden sol·licitar també els que no resideixen a la plaça Banc de l’Oli.


 La plaça del Banc de l’Oli de Palma serà per a vianants a partir de l’agost

16/07/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris