X

La víctima d’un robatori a Calvià: “Ca meva és com una presó”

Es celebra el judici contra els presumptes culpables d'una onada de robatoris

18/07/2018

La víctima d’un robatori a Calvià: “Ca meva és com una presó”

La darrera víctima de la banda d’atracadors que actuaren a xalets de Calvià entre el 2016 i 207 conta que era a ca seva, a Santa Ponça, quan va sentir un renou a una de les habitacions. Va anar a veure què passava i es va trobar amb el lladre allà mateix darrere d’una porta. L’home la va empènyer contra la paret. Va patir una ferida al colze i un cop al cap. Diu que des d’aleshores viu amb por a ca seva.

Avui dimecres ha contat el seu testimoni en el judici contra els dos acusats a l’Audiència de Palma. La seva participació va ser clau per detenir-los. En patir l’agressió, va avisar la Policia Local de Calvià i tot d’una varen poder detenir el principal acusat. L’home va pegar potades a dos agents per evitar que l’arrestassin. Els policies ho han relatat al judici.

El fiscal demana 12 anys i cinc mesos pel principal acusat i 8 anys i nou mesos per l’altre home. Els atribueix fins a vuit robatoris a xalets de Calvià. S’endugueren nombrosos rellotges d’alta gamma, joies i milers d’euros. Part d’aquestes pertinences no s’han pogut recuperar. Per això, el fiscal demana que els acusats indemnitzin les víctimes per tot el que varen sostreure. El judici ha quedat vist per a sentència.

18/07/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris