X

Dos nous casos de precipitats a les Illes

Els mitjans britànics s'interessen per aquests casos mentre familiars reclamen solucions

18/07/2018

Dos nous casos de precipitats a les Illes

Dos nous casos de turistes precipitats en les darreres hores. El darrer és un menor de 14 anys, que ha caigut d’un hotel de Platja de Muro. Era amb sa mare. En aquest cas, la Guàrdia Civil pensa que ha estat un accident.

Davant l’augment de víctimes, en les darreres hores els mitjans britànics han fixat el seu objectiu en Mallorca. La cadena britànica ITV ha emès un reportatge amb el pare de la darrera víctima mortal per mor del ‘balconing’ a les Illes. Fa poc manco d’una setmana el seu fill es va precipitar dels apartaments Roc Edén de Magaluf. Només tenia 18 anys.

El pare critica que no s’hagi fet res per posar solució al problema. Diu que el mur des d’on va cuare és massa baix, només té mig metre d’altura.  L’Associació Hotelera de Calvià diu que aquest no és un establiment hoteler sinó apartaments residencials que es destinen a lloguer vacacional.

I avui dimecres un nin britànic de 14 anys s’ha precipitat des d’un balcó a Platges de Muro. Està greu a Son Espases. La Guàrdia Civil creu que ha estat un accident. L’al·lot era amb sa mare a l’habitació de l’hotel quan ha caigut. La mare l’ha intentat ajudar però no hi ha arribat a temps.

I a Eivissa, un altre britànic de 43 anys s’ha precipitat des d’una altura de 4 metres a l’hotel Galfi de Sant Antoni. El ferit ha estat traslladat a la Policlínica del Roser amb traumatismes greus.

18/07/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris