X

El Govern amplia el nombre d’instituts i educadors socials per al proper curs

Hi haurà nou professionals més i vuit centres més tindran educadors socials

19/07/2018

El Govern amplia el nombre d’instituts i educadors socials per al proper curs

El proper curs 19 educadors socials treballaran a 18 instituts de Balears, la qual cosa representa un increment de nou professionals i vuit centres respecte al passat cicle escolar, segons han anunciat aquest dijous la consellera de Serveis Socials, Fina Santiago, i el conseller d’Educació, Martí March.

Els 18 centres de Secundària que comptaran amb professionals dedicats a la integració social són: Antoni Maura, Juníper Serra, Aurora Picornell, Josep Sureda i Blanes, Pau Casesnoves, Manacor, Francesc de Borja Moll, Can Peu Blanc Sa Pobla, Felanitx, Calvià, Són Ferrer i Llucmajor, a Mallorca; a Menorca el Pascual Calbó i el Josep Maria Quadrado, i a Eivissa els de Algarb, Sa Serra, Santa María i Sa Colomina.

Segons han explicat els consellers, en el passat curs els anomenats tècnics integradors soci comunitaris (TISOC) van desenvolupar 24 programes als 10 instituts en els quals van treballar, van atendre a 468 alumnes com a beneficiaris directes i a un total de 9.363 de forma indirecta.

Els TISOC van abordar programes d’assetjament escolar, prevenció de l’absentisme, van atendre alumnes amb indicadors de risc social, van fer accions de tutoria i van supervisar el treball comunitari.

L’absentisme escolar va ser el programa més demandat pels instituts (90 %), seguit de l’atenció als alumnes amb indicadors de risc social (50%).

19/07/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris