X

Companys de la nina de Madre Alberta atropellada asseguren que el professor li va donar el sus per creuar

Els alumnes també afirmen que el conductor va tocar el clàxon abans del tràgic succés

19/07/2018

Companys de la nina de Madre Alberta atropellada asseguren que el professor li va donar el sus per creuar

Imatge d'arxiu del taxi després de l'atropellament que es va produir l'abril de 2017.

Dos alumnes del col·legi Madre Alberta de Palma, companys de l’adolescent de 14 anys que va ser atropellada mortalment per un taxista l’abril de 2017, asseguren que el conductor va tocar el clàxon abans del tràgic succés. Això voldria dir que l’home va veure la nina abans d’atropellar-la.

Aquesta versió dels fets va en consonància amb el que fins ara ha dit la policia: que el professor va donar autorització a la menor per creuar. El professor investigat per l’accident mortal, en canvi, anteriorment s’ha defensat en seu judicial i ha dit sempre que ell no havia donat permís per a què la nina creuàs el carrer i iniciàs una activitat esportiva fora del centre.

El taxista, investigat també per homicidi imprudent, ha dit al jutge que conduïa per sota de la velocitat màxima permesa quan la jove va sortir just per davant i no va poder esquivar-la. Segons l’atestat policial, els mestres triaren malament el punt d’inici de la prova i el conductor circulava a una velocitat excessiva.

Les declaracions dels alumnes del col·legi Madre Alberta de Palma que presenciaren l’atropellament mortal de la seva companya són testimonis claus que aquest dijous han assegurat que el professor del centre va donar permís a la menor per creuar el carrer. Aquesta versió, per tant, contradiu la del mestre.

19/07/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris