X

3.000 compromissaris trien al successor de Rajoy entre Casado i Sáenz de Santamaría

Company demana seny davant les friccions

20/07/2018

3.000 compromissaris trien al successor de Rajoy entre Casado i Sáenz de Santamaría

Per primera vegada en la història del partit, el líder del PP serà elegit a unes primàries. Després d’una primera volta amb sis candidats, Soraya Sáenz de Santamaría i Pablo Casado s’enfronten ara en una votació sense favorit, a la qual s’ha arribat sense una llista única.

Els més de 3.000 compromissaris que tindran la darrera paraula ja s’han començat a acreditar. El president de la comissió organitzadora, Luis de Grandes, està supervisant el procés fins al darrer moment.

Una delegació balear participa en el Congrés que ha d’elegir el nou president del Partit Popular. Amb ganes i il·lusió de viure-ho. Així han partit de Palma amb direcció Madrid els 72 compromissaris que aporten les Illes. Amb les maletes en la mà, confien que d’aquest procés sortirà un projecte integrador. El president Biel Company ha demanat seny i responsabilitat davant les friccions.

Les Illes varen preferir Pablo Casado en una primera volta. Company assegura que els compromissaris tenen llibertat de vot per poder fer que la balança es decanti cap a un costat o cap a l’altre. El president creu que és bo que la votació estigui tan oberta. Company manifesta que els dos candidats tenen clar les especificitats de les illes i confia que el partit surti reforçat del congrés.

20/07/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris