X

“Ryanair es basa en la força i la por per aconseguir el que vol”

Els treballadors de l'aerolínia irlandesa s'han concentrat de nou a Son Sant Joan

26/07/2018

“Ryanair es basa en la força i la por per aconseguir el que vol”

Els treballadors de Ryanair, aquest dijous a Son Sant Joan. FOTO: Bernat Ramis

Els tripulants de cabina de Ryanair continuen aquest dijous la segona jornada de vaga per reclamar millores en les seves condicions laborals. Els treballadors s’han concentrat des de les 8 del dematí a l’aeroport de Palma per visualitzar de nou aquesta protesta. Ho han fet amb jupetins fosforescents i amb pancartes on es podia llegir “Ryanair ha de canviar” o “Ryanair se’n riu de nosaltres“.

Un d’aquests treballadors, que no ha volgut donar el seu nom per por a represàlies per part de la direcció de l’aerolínia irlandesa, ha explicat als micròfons d’IB3 Ràdio les seves condicions laborals. “Ryanair se basa en la força i la por per aconseguir el que vol”, ha dit. No tenen assegurança mèdica i quan són de baixa no perceben cap tipus de remuneració. Tampoc tenen un contracte laboral espanyol, tot i que resideixen i fan feina a l’estat. Això els comporta que, per exemple, no cotitzen a l’Estat.

Aquest tripulant de Ryanair manté que el malestar entre la plantilla és massiu: “No som quatre bojos. Les coses han de canviar”, ha assegurat en una entrevista a l’Informatiu Matí. “Aquesta empresa es basa en la força i la por per aconseguir el que volen, en lloc de la motivació”, ha lamentat.


 Cap vol de Ryanair amb destinació a la Península ha sortit en el primer dia de vaga

26/07/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris