X

Els dos turistes accidentats al Trenc han patit amputacions

La Guàrdia Civil investiga si s'ha comès una imprudència i qui és el responsable

28/07/2018

Els dos turistes accidentats al Trenc han patit amputacions

Des de primera hora del dematí de dissabte el Grup Especial d’Activitats Subaquàtiques (GEAS) de la Guàrdia Civil ha cercat l’extremitat amputada. Ubicats a uns 300 metres de la costa entre les platges des Trenc i ses Covetes, els especialistes s’han submergit fins que han localitzat amagat entre la posidònia el braç d’un d’aquests turistes. En desembarcar, màxima expectació al moll. Els GEAS han traslladat el membre amputat directament cap a l’Institut Anatòmic Forense de Palma. Avui a la platja des Marquès de la Colònia de Sant Jordi no es parla d’altre tema.

L’accident va ocórrer a les 19:30. Aquests dos turistes navegaven en una embarcació quan decidiren bussejar un poc amb un scooter submarí. Es trobaven a uns 300 metres de la costa fora de la zona acotada per banyistes i no senyalitzaren la seva posició. Una embarcació no els va veure, els va passar per damunt i els va ferir amb l’hèlix. En sentir el cop, els tripulants tornaren i varen socórrer un dels joves.

Una altra embarcació va ajudar el turista que havia patit l’amputació del braç. Ja al moll, els traslladaren d’urgència a Son Espases.

Els GEAS cercaren fins a la mitjanit l’extremitat amputada, però no l’han trobada fins avui dematí. Ara la Benemèrita investiga l’accident i haurà de determinar si s’ha comès alguna imprudència i quin són els responsables.

28/07/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris