X

El taxi tornarà al carrer el setembre si Foment no compleix les promeses

El ministeri haurà d'aprovar un Decret llei que modifiqui la Llei del Transport

02/08/2018

El taxi tornarà al carrer el setembre si Foment no compleix les promeses

Els taxistes posen punt final a la vaga però insisteixen, que es tracta d’una “treva” fins al setembre. Llavòrs, volen veure per escrit el compromís al qual ha arribat Foment amb les comunitats autònomes: cedir-los, a les que ho vulguin, les competències de regulació de les llicències de vehicles VTC.

La tranquil·litat ha tornat a les principals artèries de les grans ciutats espanyoles…Això, després que, dimecres, al llindar de la mitjanit, es desconvoqués la vaga quan els taxistes van escoltar el que reclamaven del Ministre de Foment

Els taxistes van acollir l’anunci amb gran satisfacció. Ara, la següent passa és un Decret Llei que modificarà la Llei de Transport. Foment assegura que l’aprovarà el mes de setembre. Els taxistes ja adverteixen al Govern que. si no compleix. tornaran a sortir al carrer.

Des del sector del transport VTC celebren que s’obri un període de diàleg i demanen que no se cedeixi al xantatge. Uber, una de les empreses líders del sector ha publicat aquest tuit on demana que es respecti la llibertat d’elecció de l’usuari i s’ofereix a col·laborar amb el taxi per trobar una solució al conflicte.

02/08/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris