X

Un turista es precipita quan defecava des d’una balconada

El jove de 20 anys es troba en estat greu a l'UCI de Son Espases

03/08/2018

Un turista es precipita quan defecava des d’una balconada

Passaven 25 minuts de les tres de la matinada quan els serveis d’emergències han rebut l’avís. Ràpidament s’han desplaçat fins a aquest hotel de la zona de Terranova, a Magaluf. El jove, de 20 anys, ha caigut des del sisè pis i patia importants lessions, segons la Guàrdia Civil. Els amics del precipitat se n’adonaven en aquest mateix moment del que havia passat.

El 061 l’ha traslladat, en estat greu, a Son Espases, on roman ingressat a l’UCI amb politraumatismes i pronòstic reservat. Segons les primeres investigacions, el jove, podria estar defecant des de la balconada quan ha perdut l’equilibri. La Guàrdia Civil encara no ha confirmat aquesta hipòtesi, però ha obert una investigació per tractar d’esclarir les circumstàncies. L’hotel on s’ha produït l’inicident es troba a menys de 100 metres de l’edifici Eden Roc, on enguany ja han perdut la vida 3 joves que s’ha precipitat per diferents motius.

La preocupació entre les institucions és màxima i el passat 9 de juliol, representants de l’ajuntament de Calvià, Govern, Delegació de Govern, policia local, Guàrdia Civil i consolat britànic mantingueren una reunió per tractar de frenar aquesta onada de precipitats. Enguany prop d’una vintena de turistes s’han precipitat i 7 d’ells han perdut la vida.

03/08/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris