X

L’ampliació de 22 places de dependència de la residència de Campos costarà un milió i mig d’euros

L'autorització del Consell de Govern permet passat l'estiu a licitar les obres d'adaptació

04/08/2018

L’ampliació de 22 places de dependència de la residència de Campos costarà un milió i mig d’euros

El Consell de Govern ha autoritzat el Consorci de Recursos Sociosanitaris i Assistencials de les Illes a signar el conveni de col·laboració amb l’Ajuntament campaner.

La residència per a gent gran sor Maria Rafela triplicarà el nombre de places de dependència disponibles. Disposa de 33 habitacions. 11 estan concertades i adequades per a padrins dependents des de fa 7 anys. Amb el passadís i la porta d’entrada més amples per tenir cabuda de cadires de roda o lliteres ortopèdiques, el bany i la dutxa també està adaptat.

La nova autorització permet passat l’estiu a licitar les obres de reforma de les 22 habitacions restants per acomodar-les a persones amb grau 2 i 3 de dependència.

La Conselleria de Serveis Socials hi aportarà un milió d’euros, el consistori campaner mig milió més. En aquests moments la residència té una ocupació del 80%. Aquestes noves places s’integraran a la Xarxa Pública d’Atenció a la Dependència i hi podran accedir ciutadans de tota Mallorca.

Els darrers tres anys s’ha incrementat un 21% el nombre de places de dependència en residències públiques, que passen de les 2.057 disponibles al juliol de 2015 a les 2.496 actuals.

04/08/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris