X

Antònia Cirer: “Tots els veïnats d’Eivissa tenien el camí de Missa per anar a la parròquia”

L'objectiu és saber si un camí és públic o privat

09/08/2018

Antònia Cirer: “Tots els veïnats d’Eivissa tenien el camí de Missa per anar a la parròquia”

La portaveu de la plataforma ciutadana per a la catalogació dels camins públics d’Eivissa, Antònia Cirer, assegura que els camins anomenats de Missa o els que enllaçen una casa amb una altre són els prioritaris per recollir en el futur catàleg

Cirer ha explicat, en declaracions a l’informatiu vespre d’IB3 Ràdio, que actualment no tenen un registre públic on poder consultar si un camí és públic o privat i si s’hi pot accedir. Els camins asfaltats són una excepció.

Eivissa és el territori espanyol amb més camins públics de l’Estat, és per això que, avui, s’ha creat a l’illa la plataforma ciutadana per catalogar els camins públics, un dels grans reptes pendents de la pitiüsa del nord.

Aquesta organització pretén fer de connexió entre els usuaris dels camins i les administracions que ho gestionen per tal de crear una xarxa homogènia. A dia d’avui ja s’estan programant reunions amb els ajuntaments i associacions de veïnats de l’illa per tal de coordinar a la major quantitat de gent per poder fer-ho possible.

09/08/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris